Oplossingen

Aardappelonderwaterweger

Deze oplossing in een notendop:

  • Weegvermogen : 6kg
  • Indeling : 2g
  • Aflezing droge stof en zetmeel tot op 0,1%

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Elektronisch bepalen van percentage droge stof en zetmeel
  • TIJDSWINST: Geen omrekeningstabellen nodig !!
  • Gewogen hoeveelheid dient niet exact 5kg te zijn

Met de ROBBE onderwaterweger kan u heel vlot en gemakkelijk het aandeel droge stof en zetmeel van aardappelen bepalen.

Door middel van onderwaterweging kan u in 4 eenvoudige handelingen de hoeveelheid gram en percentage droge stof t.o.v. 5 kg aardappelen aflezen op de display.

Het toestel bestaat uit een weegindicator van Robbe, een krachtopnemer, één inox korf en een vat gevuld met water.

De meting gebeurt met ongeveer 5 kg aardappelen. Na het meten van het gewicht boven water en daarna onder water, zal de gewichtsindicator het onderwatergewicht in gram t.o.v. 5 kg weergeven alsook % droge stof en % zetmeel op de display tonen.

Toestel is standaard voorzien met USB-stick waarin resultaten in CSV-file geregistreerd worden:

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Uwe ADW II-C

Lichte industrie

Bij ons kunt u terecht voor standaard weegtoestellen of tafelweegschalen op maat. Dit kan in zowel mobiel als in vaste setting. De grootte van het weegplateau kiest u uiteraard volledig zelf bij onze maatwerktoestellen. Indien u zakken wenst te wegen dan kunnen wij ook een rugleuning voorzien in RVS. Ook de plateaus of weegvlakken zijn te verkrijgen in inox of in geschilderde uitvoering Onze kleinste ijkwaardige bankweegschalen zijn van het type ADM, deze zijn verkrijgbaar in 3 kg per 1 g, 6 kg per 2 g, 15 kg per 5 g en 30 kg per 10 g. Wenst u toch een iets groter plateau, dan kunnen wij de VTM voorstellen. Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 150 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht leest u hier niet beneden af maar wel op een kolom op ooghoogte. Dit toestel is ook te verkrijgen tot 60 kg en tot 30 kg.

Bekijk de oplossing

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!