Oplossingen

Lichte industrie

Deze oplossing in een notendop:

  • Standaard tafelweegschalen
  • Mobiel wegen 
  • RVS of geschilderd
  • Geijkt of niet geijkt

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Eigen hersteldienst
  • Flexibel en op maat van de klant
  • Herijk in eigen beheer

Bij ons kunt u ook terecht voor een compleet gamma lichte industrie weegschalen, hieronder vindt u al een overzicht, maar uiteraard hebben we nog veel meer in het gamma! Voor nog meer info: contacteer ons gerust!

Hierboven ziet u het toestel van het type ADW-II, handig in gebruik en verkrijgbaar in verschillende weegvermogens             (3 kg/1 g, 6 kg/2 g, 15 kg/5 g, 30 kg/10 g) zowel geijkt als niet geijkt. Dit toestel is volledig in kunststof en beschikt over een klein plateau in RVS 

Wenst u toch liever een toestel met een iets groter plateau, dan is de VTM het ideale model! Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 60 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht kunt u netjes aflezen op de indicator op ooghoogte. 

Als u een toestel nodig hebt voor een intenser gebruik, die stevig en robuust is dan stellen wij ons in eigen huis ontworpen en in eigen atelier geproduceerde weegschaal voor! 

Het type RLI is een topper in dit gamma, volledig in inox uitvoering en standaard Europees geijkt. Deze bankweegschaal is geschikt voor gebruik in een vochtige omgeving (visserijsector, preiteelt, …) en is te verkrijgen op netspanning of met oplaadbare batterij. Perfect voor de lichte industrie.

Enerzijds hebben we de RLI met een plateau van 500 x 400 mm die verkrijgbaar is tot max. 150 kg; anderzijds is er de RLI-s met een plateau van 300 x 245 mm en een maximum weegvermogen van 30 kg. Opladen doet u bij beide toestellen met een erg stevige adapter met industriële connector!

Bij Robbe Industries nv vindt u ook een volledig gamma aan precisiebalansen, labobalansen en apotheekweegschalen. Als u op zoek bent naar een toestel die erg nauwkeurig kan wegen dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Onze precisiebalansen van het merk Vibra bestaan in toestellen met een nauwkeurigheid van 0.1 g maar ook van 0.01 g, weegvermogens tot 320 g per 0.001 maar ook tot 17 kg per 0.1 g afleesmogelijkheid. Sommige van deze labobalansen hebben een interne kalibratie, zijn in RVS uitvoering of in kunststof, voor elke sector hebben wij de gepaste oplossing!

Onze apotheekbalansen van het merk Sartorius zijn de ideale vriend van elke apotheker. Dit toestel is betrouwbaar, gemakkelijk in onderhoud en gebruiksvriendelijk. De Quintix modellen hebben een kleurenaanraakscherm met hoog contrast en hebben een stabilisatietijd van slechts 2 seconden. 

Met de Quintix balansen kunt u wegen en tellen maar ook statistieken en conversiefuncties gebruiken. Resultaten kunnen via een mini USB interface doorgestuurd worden naar een computer waarbij deze zonder extra software rechtstreeks in een Excel spreadsheet kan geëxporteerd worden (werkt met apotheeksofware Farmad en Corilus)

Alle toestellen worden geijkt geleverd voor gebruik binnen de apotheek en wij kunnen voor u ook de verplichte 4-jaarlijkse herijk uitvoeren.

U kunt bij ons ook een ijkgewicht bestellen waarmee u zelf een tussentijdse controle kan uitvoeren. Hiervoor beschikken we over een gamma F1 ijkgewichten van 20 g, 50 g, 200 g, 500 g of 1 kg. Deze zitten in een kunststof doosje en kunnen met of zonder certificaat verkregen worden.

Sartorius Quintix apotheek weegschaal

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!