Oplossingen

Industriële weegschalen

Deze oplossing in een notendop:

  • Breed gamma weegschalen
  • Weegvermogen van 3kg tot 150kg
  • Materiaalkeuze in functie van gebruik

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Robuust voor duurzaam gebruik in industrie
  • Maatwerk mogelijk

Wij bieden hiervoor een breed gamma van industriële weegschalen aan die inhouse geëngineered en geproduceerd worden.

Deze weegschalen zijn specifiek ontworpen voor industrieel gebruik in productie omgeving.

 

Ons grote voordeel is dat wij hier oplossingen op maat kunnen aanbieden.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Lichte industrie

Bij ons kunt u terecht voor standaard weegtoestellen of tafelweegschalen op maat. Dit kan in zowel mobiel als in vaste setting. De grootte van het weegplateau kiest u uiteraard volledig zelf bij onze maatwerktoestellen. Indien u zakken wenst te wegen dan kunnen wij ook een rugleuning voorzien in RVS. Ook de plateaus of weegvlakken zijn te verkrijgen in inox of in geschilderde uitvoering Onze kleinste ijkwaardige bankweegschalen zijn van het type ADM, deze zijn verkrijgbaar in 3 kg per 1 g, 6 kg per 2 g, 15 kg per 5 g en 30 kg per 10 g. Wenst u toch een iets groter plateau, dan kunnen wij de VTM voorstellen. Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 150 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht leest u hier niet beneden af maar wel op een kolom op ooghoogte. Dit toestel is ook te verkrijgen tot 60 kg en tot 30 kg.

Bekijk de oplossing

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!