Oplossingen

Controlewegers

Specificaties

  • OCS checkwegers voor kleine verpakkingen aan hoge snelheid
  • Instapmodel tot state-off-the-art oplossing mogelijk
  • Oplossing op maat voor grotere verpakkingen
  • Automatische uitstoot en X-ray detectie mogelijk
  • Hygiënisch ontwerp voor de veeleisende industrie

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Wij zijn super flexibel
  • Op maat gemaakt
  • Naar jullie timing

Checkwegers voor hoge snelheden en kleine gewichten: OCS checkwegers

Robbe Industries verkoopt, installeert en onderhoud OCS checkwegers voor producten van 1g tot 32kg   Deze checkwegers staan garant voor snelheid, hoge nauwkeurigheid en lange levensduur.

Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, hieronder kan u een greep uit het assortiment terugvinden:

EC-E

De EC-E machines, ook wel de Essentials genoemd, zijn ideaal als instapmachine vanwege de lage prijsklasse. Ondanks de lage prijs kan u rekenen op een machine van hoge kwaliteit en vertrouwelijkheid. Het is capabel om producten te wegen tot een snelheid van 150 stuks per minuut. De modulaire standaardmachine is speciaal ontworpen voor gemakkelijk gebruik en weegt dynamisch op een eenvoudige, juiste wijze.

 

HC-M

De HC-M machines zijn capabel machines te wegen tot 250 stuks per minuut. Aangepast aan de prestaties, is het uitgewerkt met een uitgebreid aanbod aan standaard hardware en software-opties voor 100% productcontrole naar de normen van de voorverpakkingsrichtlijnen. De HC-M is ook verkrijgbaar is een WD-variant volgens beschermingsklasse IP69k voor in een natte omgeving.

HC-A

De HC-A reeks is het neusje van de zalm. Er is een heel spectrum van technologische superlatieven. Afhankelijk van de toepassing zijn deze machines in staat 650 stuks per minuut te wegen. Ze zijn gemakkelijk te integreren waar de hoogste betrouwbaarheid, precisie en snelheid u het voordeel van een cruciale productiviteit geven. Er zijn nagenoeg geen beperkingen op de HC-A machines wat betreft de modulariteit en aanpassingen. Ze zijn uitstekend geschikt voor complexe toepassingen zoals meerdere lijnen of het ultrasnel wegen van lichte producten.et aan de meest veeleisende overeenstemmingscriteria.

Ook alle mogelijkse opties zijn leverbaar, denk hierbij aan uitstoot met of zonder rollenbaan, metaaldetector, software voor statistische opvolging…

Checkwegers voor grotere volumes en gewichten

Behalve het gamma OCS checkwegers, kan Robbe Industries u ook verder helpen als de verpakkingen omvangrijker of zwaarder worden.

Hierbij wordt dan vanuit de nood van de klant gekeken om een toestel op maat te maken. Dit gebeurt net zoals bij onze andere toestellen volledig in eigen huis.

Zowel wat de afmetingen als wat de maximale draagkracht van het toestel betreft heeft de klant dus een ruime keuze.

De rollenbaan of weegband kan automatisch aangedreven worden en eventueel kan er op het einde van de baan een palletiseer/stapelmachine geplaatst worden.

Ook atex goedgekeurde rollenbanen zijn mogelijk.

Ook voor de voedings of farmaceutische industrie kunnen we een oplossing bieden met op maat gemaakte toestellen die voldoen aan de geldende hygiënenormen.

Deze toestellen worden dan uitsluitend met RVS onderdelen en gekeurde materialen vervaardigd. Indien nodig kan er ook een extra behandeling gegeven worden aan het RVS (bv extra corrosiebestendigheid) 

 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Lees nog meer oplossingen

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!