Oplossingen

Wegen in labo of apotheek

Deze oplossing in een notendop:

  • Labobalansen, hoge precisie
  • Apotheekbalansen 
  • RVS of kunststof
  • Geijkt of niet geijkt

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Eigen hersteldienst
  • Flexibel en op maat van de klant
  • Herijk of opmaak kontrolerapport in eigen beheer

Bij ons kunt u uiteraard ook terecht voor een compleet gamma precisiebalansen, labobalansen en apotheekbalansen!

Bij Robbe Industries nv vindt u ook een volledig gamma aan precisiebalansen, labobalansen en apotheekweegschalen. Als u op zoek bent naar een toestel die erg nauwkeurig kan wegen dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Onze precisiebalansen van het merk Vibra bestaan in toestellen met een nauwkeurigheid van 0.1 g maar ook van 0.01 g, weegvermogens tot 320 g per 0.001 maar ook tot 17 kg per 0.1 g afleesmogelijkheid. Sommige van deze labobalansen hebben een interne kalibratie, zijn in RVS uitvoering of in kunststof, voor elk wat wils!

Onze apotheekbalansen van het merk Sartorius zijn de ideale vriend van elke apotheker. Dit toestel is betrouwbaar, gemakkelijk in onderhoud en gebruiksvriendelijk. De Quintix modellen hebben een kleurenaanraakscherm met hoogcontrast en hebben een stabilisatietijd van slechts 2 seconden. Met de Quintix balansen kunt u wegen en tellen maar ook statistieken en conversiefuncties gebruiken. Resultaten kunnen via een mini USB interface doorgestuurd worden naar een computer waarbij deze zonder extra software rechtstreeks in een Excel spreadsheet kan geëxporteerd worden (werkt met apotheeksofware Farmad en Corilus)

Alle toestellen worden geijkt geleverd voor gebruik binnen de apotheek en wij kunnen voor u ook de verplichte 4-jaarlijkse herijk uitvoeren.

U kunt bij ons ook een ijkgewicht bestellen waarmee u zelf een tussentijdse controle kan uitvoeren. Hiervoor beschikken we over een gamma F1 ijkgewichten van 20 g, 50 g, 200 g, 500 g of 1 kg. Deze zitten in een kunststof doosje en kunnen met of zonder certificaat verkregen worden.

Sartorius Quintix apotheek weegschaal

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Uwe ADW II-C

Lichte industrie

Bij ons kunt u terecht voor standaard weegtoestellen of tafelweegschalen op maat. Dit kan in zowel mobiel als in vaste setting. De grootte van het weegplateau kiest u uiteraard volledig zelf bij onze maatwerktoestellen. Indien u zakken wenst te wegen dan kunnen wij ook een rugleuning voorzien in RVS. Ook de plateaus of weegvlakken zijn te verkrijgen in inox of in geschilderde uitvoering Onze kleinste ijkwaardige bankweegschalen zijn van het type ADM, deze zijn verkrijgbaar in 3 kg per 1 g, 6 kg per 2 g, 15 kg per 5 g en 30 kg per 10 g. Wenst u toch een iets groter plateau, dan kunnen wij de VTM voorstellen. Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 150 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht leest u hier niet beneden af maar wel op een kolom op ooghoogte. Dit toestel is ook te verkrijgen tot 60 kg en tot 30 kg.

Bekijk de oplossing

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!