Oplossingen

Verhuur weegtoestellen en ijkgewichten

Deze oplossing in een notendop:

  • Kleine weegschalen
  • Telbalansen voor inventaris stock
  • Weegplateaus
  • Ijkgewichten

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Eigen hersteldienst
  • Flexibel en op maat van de klant
  • Herijk in eigen beheer

Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van kleine weegschalen, telbalansen voor stocktelling, weegplateaus en ijkgewichten. Dit kan zowel voor een korte als lange periode.

Wij hebben een uitgebreid gamma aan bankschalen en groot aantal telbalansen ter beschikking voor verhuring. Onze telbalansen kunnen bijvoorbeeld gehuurd worden voor uw jaarlijkse stocktelling.

Daarnaast hebben we ook weegplateaus ter beschikking voor verhuring. Deze kunnen ofwel door u afgehaald worden of door ons geleverd worden.

Ook ijkgewichten kan u bij ons huren. Dit zijn M1 genummerde ijkgewichten met certificaat. Hierin hebben wij kleine setjes met ijkgewichten van 100g, 200g, 500g, 1, 2, en 5kg beschikbaar alsook 150 ijkgewichten van 20kg

Contacteer ons via mail voor specificaties en beschikbaarheid van onze huurtoestellen en ijkgewichten en dan bezorgen wij u alle details en tarieven.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Lichte industrie

Bij ons kunt u terecht voor standaard weegtoestellen of tafelweegschalen op maat. Dit kan in zowel mobiel als in vaste setting. De grootte van het weegplateau kiest u uiteraard volledig zelf bij onze maatwerktoestellen. Indien u zakken wenst te wegen dan kunnen wij ook een rugleuning voorzien in RVS. Ook de plateaus of weegvlakken zijn te verkrijgen in inox of in geschilderde uitvoering Onze kleinste ijkwaardige bankweegschalen zijn van het type ADM, deze zijn verkrijgbaar in 3 kg per 1 g, 6 kg per 2 g, 15 kg per 5 g en 30 kg per 10 g. Wenst u toch een iets groter plateau, dan kunnen wij de VTM voorstellen. Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 150 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht leest u hier niet beneden af maar wel op een kolom op ooghoogte. Dit toestel is ook te verkrijgen tot 60 kg en tot 30 kg.

Bekijk de oplossing

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!