Oplossingen

Tellen

Deze oplossing in een notendop:

  • Telbalansen
  • Mobiel wegen en tellen
  • RVS plateau
  • Kontrole met attest mogelijk

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Eigen hersteldienst
  • Flexibel en op maat van de klant
  • Opmaak kontrolerapport in eigen beheer

Beschikt uw bedrijf over een groot magazijn? Grote stock van kleine vijsjes, moertjes en andere mini onderdeeltjes? Bent u het manueel tellen ook zo beu? 1 oplossing hiervoor: een telbalans!!

Hierboven ziet u een toestel Uwe SHC, een telbalans in kunststof uitvoering met RVS weegplateau.

Te verkrijgen met een telnauwkeurigheid van 0.005 g tot 0.025 g, weegvermogen van 3 kg tot 30 kg en indeling van 0.1 g tot 1 g. Werkt met oplaadbare accu en heeft een duidelijk lcd display met backlight voor gewicht, stukgewicht en aantal. Optellen van wegingen en tellingen met eindtotaal.

Hierboven hebt u dan de telbalansen van het merk CAS. Eenvoudig in gebruik en verkrijgbaar in de modellen ECB en EC.  De EC (links in beeld) heeft een plateautje van 306 x 222 mm en is verkrijgbaar in verschillende weegvermogens.

Deze toestellen hebben een checkfunctie (high/low/ok) en beschikken over een RS232 aansluiting voor label- of ticketprinter.

Het type ECB is een telweegschaal met afleesmogelijkheid op ooghoogte en bestaat er in een versie tot 150 kg, minimum telgewicht is hier dan 0.25 g. Dit toestel heeft een inox plateau van 400 x 500 mm. 24 voorkeuze toetsen voor het progammeren van veel gebruikte artikelen en 124 artikelen te programmeren in het geheugen. 3 lcd displays voor stuks en gewichtsaanduiding, standaard RS232 aansluiting voor computer of printer. Werkt ook met oplaadbare accu.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Uwe ADW II-C

Lichte industrie

Bij ons kunt u terecht voor standaard weegtoestellen of tafelweegschalen op maat. Dit kan in zowel mobiel als in vaste setting. De grootte van het weegplateau kiest u uiteraard volledig zelf bij onze maatwerktoestellen. Indien u zakken wenst te wegen dan kunnen wij ook een rugleuning voorzien in RVS. Ook de plateaus of weegvlakken zijn te verkrijgen in inox of in geschilderde uitvoering Onze kleinste ijkwaardige bankweegschalen zijn van het type ADM, deze zijn verkrijgbaar in 3 kg per 1 g, 6 kg per 2 g, 15 kg per 5 g en 30 kg per 10 g. Wenst u toch een iets groter plateau, dan kunnen wij de VTM voorstellen. Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 150 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht leest u hier niet beneden af maar wel op een kolom op ooghoogte. Dit toestel is ook te verkrijgen tot 60 kg en tot 30 kg.

Bekijk de oplossing

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!