Oplossingen

Medische weegschalen

Deze oplossing in een notendop:

  • Wegen van volwassenen en baby’s
  • Mobiel wegen 
  • Kunstof uitvoering
  • Geijkt of niet geijkt

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Eigen hersteldienst
  • Flexibel en op maat van de klant
  • Herijk in eigen beheer zowel in eigen atelier of op de werkvloer

Wij leveren babyweegschalen, personenweegschalen en stoelweegschalen in diverse Belgische ziekenhuizen waaronder AZ Groeninge in Kortrijk en AZ West in Veurne

We beschikken over een volledig gamma aan medische weegschalen.

Onze babyweegschalen zijn geijkt leverbaar en hebben een weegvermogen van 10/20 kg met een indeling van 5/10 g. Dit toestel is erg gebruiksvriendelijk en zelfs een bewegende baby wegen is met dit toestel kinderspel. Kan gemakkelijk gereinigd worden door de afneembare babybak

Onze personenweegschalen zijn extra veilig door de rubberen anti-slipmat en hebben een weegvermogen van maximum 200 kg / 200 g. Automatische inschakeling van zodra contact door patient en kantelbaar display. Het gewicht is vergrendelbaar door de hold functie.

Deze toestellen zijn ook geijkt leverbaar en werken heel handig met AA batterijen.

De stoelweegschaal met hygiënisch design en draaibare wielen is erg handig in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

De voor- en achterwielen kunnen eenvoudig vergrendeld worden; alsook gewichtsvergrendeling bij bewegende patiënten.

Het toestel beschikt over inklapbare arm- en voetsteunen.

Verkrijgbaar met een max. weegvermogen van 300 kg /100 g, geijkte uitvoering mogelijk.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Uwe ADW II-C

Lichte industrie

Bij ons kunt u terecht voor standaard weegtoestellen of tafelweegschalen op maat. Dit kan in zowel mobiel als in vaste setting. De grootte van het weegplateau kiest u uiteraard volledig zelf bij onze maatwerktoestellen. Indien u zakken wenst te wegen dan kunnen wij ook een rugleuning voorzien in RVS. Ook de plateaus of weegvlakken zijn te verkrijgen in inox of in geschilderde uitvoering Onze kleinste ijkwaardige bankweegschalen zijn van het type ADM, deze zijn verkrijgbaar in 3 kg per 1 g, 6 kg per 2 g, 15 kg per 5 g en 30 kg per 10 g. Wenst u toch een iets groter plateau, dan kunnen wij de VTM voorstellen. Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 150 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht leest u hier niet beneden af maar wel op een kolom op ooghoogte. Dit toestel is ook te verkrijgen tot 60 kg en tot 30 kg.

Bekijk de oplossing

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!