Oplossingen

Automatisatie en software voor industriële weegtoestellen

Deze oplossing in een notendop:

  • Software voor registratie van wegingen
  • Bijhorende automatisatie
  • Meer tijdswinst en efficiëntie, minder fouten

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Robuust voor duurzaam gebruik in industrie
  • Maatwerk mogelijk
  • Op basis van uw behoefte en toepassing

Wij kunnen bij uw bankweegschaal of vloerweegschaal ook de nodige hardware en software voor registratie van de wegingen voorzien.

Hierbij voorzien we telkens een gebruiksvriendelijke intuïtieve interface voor de operator.

Aanvullende kan er bijvoorbeeld ook een camera voorzien worden die een foto neemt bij registratie van de weging of bijvoorbeeld badge of scansysteem voor identificatie van de operator of andere zaken.

In samenspraak met u en uw IT zorgen we voor een oplossing op maat die past binnen uw noden en behoeften.

Hieronder enkele voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is.

 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Uwe ADW II-C

Lichte industrie

Bij ons kunt u terecht voor standaard weegtoestellen of tafelweegschalen op maat. Dit kan in zowel mobiel als in vaste setting. De grootte van het weegplateau kiest u uiteraard volledig zelf bij onze maatwerktoestellen. Indien u zakken wenst te wegen dan kunnen wij ook een rugleuning voorzien in RVS. Ook de plateaus of weegvlakken zijn te verkrijgen in inox of in geschilderde uitvoering Onze kleinste ijkwaardige bankweegschalen zijn van het type ADM, deze zijn verkrijgbaar in 3 kg per 1 g, 6 kg per 2 g, 15 kg per 5 g en 30 kg per 10 g. Wenst u toch een iets groter plateau, dan kunnen wij de VTM voorstellen. Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 150 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht leest u hier niet beneden af maar wel op een kolom op ooghoogte. Dit toestel is ook te verkrijgen tot 60 kg en tot 30 kg.

Bekijk de oplossing

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!