Oplossingen

Hangbalansen

Deze oplossing in een notendop:

  • Hangend wegen
  • Mobiel wegen 
  • Kunstof uitvoering
  • Geijkt of niet geijkt

Meer dan 175 jaar ervaring

  • Eigen hersteldienst
  • Flexibel en op maat van de klant
  • Herijk in eigen beheer

Om uw materialen hangend te wegen hebben wij zeker de nodige oplossingen. We beschikken over een ruim gamma aan hangbalansen, kraanunsters en weeghaken van de merken Dini Argeo en Uwe.

Elektronische uitvoeringen met weegvermogens vanaf 7500 g tot 15000 kg! Geijkt of niet geijkt, uw keuze! 

De hangbalansen met een groot weegvermogen kunnen van op afstand bediend worden. Ze beschikken over een oplaadbare accu en hebben een duidelijk lcd display. De kleine weeghaken zijn erg gemakkelijk in gebruik, zijn vlot mee te nemen onderweg en werken op 4 gewone AA batterijen. Deze beschikken ook over een duidelijk lcd display en hebben een oog een een haak alsook een hold functie. Dit is handig om levende dieren mee te wegen.

De hangbalansen van het merk Dini Argeo bestaan in geijkte uitvoering, indien interesse kunt u ons steeds contacteren voor een offerte op maat!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer oplossingen

Uwe ADW II-C

Lichte industrie

Bij ons kunt u terecht voor standaard weegtoestellen of tafelweegschalen op maat. Dit kan in zowel mobiel als in vaste setting. De grootte van het weegplateau kiest u uiteraard volledig zelf bij onze maatwerktoestellen. Indien u zakken wenst te wegen dan kunnen wij ook een rugleuning voorzien in RVS. Ook de plateaus of weegvlakken zijn te verkrijgen in inox of in geschilderde uitvoering Onze kleinste ijkwaardige bankweegschalen zijn van het type ADM, deze zijn verkrijgbaar in 3 kg per 1 g, 6 kg per 2 g, 15 kg per 5 g en 30 kg per 10 g. Wenst u toch een iets groter plateau, dan kunnen wij de VTM voorstellen. Deze tafelweegschaal is te verkrijgen tot max. 150 kg en kan ook geijkt worden. Het gewicht leest u hier niet beneden af maar wel op een kolom op ooghoogte. Dit toestel is ook te verkrijgen tot 60 kg en tot 30 kg.

Bekijk de oplossing

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!