Realisaties

Ompakken van bigbags naar bulk oplegger met Floveyor AMC

Deze oplossing in een notendop:

  • Ompakken van bigbags naar bulk opleggers
  • Focus op ergonomie en efficiëntie
  • Atex zonering

Waarom de klant voor Robbe Industries koos…

  • Flexibele ingesteldheid en op maat van de klant
  • Jarenlange ervaring in het vullen van bigbags
  • Ontwerp en productie in eigen beheer
  • Goede projectopvolging en service

Gegevens klant

Bedrijf
Laebens Logistics
lcz.be

Laebens Logistics, gevestigd in Zwevegem heeft het aanbod in logistieke activiteiten uitgebreid met het ompakken van bigbags naar bulk opleggers. Hiervoor hebben ze een beroep gedaan op de kennis en ervaring van Robbe Industries.

Er werd gekozen voor een Floveyor opvoersysteem in combinatie met een dubbele inwerptrechter. Op deze manier kunnen twee bigbags tegelijkertijd gelost worden en is men in staat om heel snel en efficiënt de bulk trailers te vullen.

Robbe Industries is een nauwe partner van het Australische Floveyor. Dit bedrijf heeft decennia lange ervaring in het ontwerpen en bouwen van aëromechanische transportsystemen, waardoor deze opvoermachines zeer robuust en betrouwbaar zijn. De Floveyor technologie wordt geïntegreerd in de totaaloplossing van Robbe Industries naar de klant. Een van de grote voordelen van deze technologie is dat op een zeer compacte oppervlakte een steile hoogte kan overwonnen worden.

Ontdek hieronder alle details van deze vullijn in onze videoreportage!

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!

Bekijk nog meer realisaties

Waarmee kunnen wij u helpen?

Beschrijf uw project en noden via ons formulier en wij laten vrijblijvend binnen twee werkdagen weten hoe wij u verder kunnen helpen!